EUREKA ADV d.o.o.
Šmarska cesta 7C, 6000 Koper
+386 59 954 677
info@eurekaadv.com

Polepitev2022-02-16T16:36:33+00:00

Polepitev

Ponujamo vam polepitev vozil, izložb in vseh ostalih reklamnih površin. Uporabljamo paleto različnih barv in materialov ter vam z veseljem svetujemo pri grafičnemu oblikovanju. Stremimo k temu, da je vsak izdelek, ki gre od nas čim bolj prepoznaven, unikaten ter usklajen z vašo celostno grafično podobo. Na tak način boste vi, tako kot mi, puščali sled, vedno.

Polepitev izložb

Preberite več

Polepitev vozil

Preberite več

Notranje polepitve

Preberite več

Najnovejši projekti

DMG

Polepitev vozila je najenostavnejši in cenovno najdostopnejši način oglaševanja, saj pametno pripravljena grafika pritegne pozornost vseh mimoidočih. Za vas pripravimo zasnovo, oblikujemo in polepimo. Pri gradbenem podjetju DMG

HITRA KAVA

Njihove prostore smo opremili s fotografijami natisnjenimi na forex in z nalepkami na steni in vitrini za boljšo prepoznavnost.

CALEFFI

Uporabljena tehnika lepljenja je wraping za sprednji del vozila in polepitev z natisnjeno polimerno folijo za zadnji del vozila.

MARE OPTIMUM

Kaj pravite na to igro senc? S polepitvijo na zunanji in notranji strani stekla smo dosegli krasen 3D-učinek! Z malo domišljije in spretnosti smo dosegli želeni rezultat. Še

MEDOBČINSKO REDARSTVO

Dva tedna dela, šest avtomobilov,  šest motorjev, en naročnik. Za Medobčinsko redarstvo ISTRA smo polepili službena vozila, ki jih lahko zasledite v Kopru, Izoli, Piranu in Ankaranu. Ponosni? Vsekakor!

Go to Top